Twee gevestigde namen in Limburg, namelijk de Event Management Group (EMG) en Quadakkers catering (QUA), hebben elkaar gevonden en de handen in een geslagen. De expertises van beiden bedrijven vullen elkaar perfect aan, en zullen tot uiting worden gebracht in een nieuwe bedrijf: ‘The Event Architect.’

Beide bedrijven hebben jarenlang ervaring in het organiseren van een evenement, maar beiden in een andere tak van sport. De samenvoeging tot 1 geheel zorgt ervoor dat wij alles van a tot z kunnen vormen en ontzorgen.

EMG:

Een Event- Horeca groep gericht op de overname en exploitatie van unieke evenementenlocaties, dat is Event Management Group. (EMG)

Het in 2015 opgerichte EMG bestaat inmiddels uit Kasteelhoeve de Grote Hegge te Thorn (NL), Landgoed de Schinvelderhoeve te Schinveld (NL) en Rebelle Maastricht, de exclusieve evenementenlocatie in de voormalige Augustijnen Kerk aan de Kesselskade te Maastricht (NL) en Kasteel Pietersheim te Lanaken (BE).

Wat er allemaal kan bij de locaties van EMG: zo veel en zo divers mogelijk! Van bedrijfsfeesten, borrels, diners & vergaderingen tot pop up restaurant, huwelijken, koffietafels, expositieruimte, beurzen en product presentatie. De charme van onze diverse locaties zal bij elk event voelbaar blijven!

QUA:
Quadakkers catering is ruim 80 jaar geleden begonnen is als een kleine dorpsslagerij.

Door de jaren heen is Quadakkers uitgegroeid tot een solide partner voor al uw evenementen, feesten en partijen in de breedste zins des woords. Naast onze catering hebben wij ook nog 2 winkels waar men terecht kan voor uitgebreid assortiment ambachtelijke specialiteiten. Klanten waarderen vooral onze duurzame en verantwoorde manier van produceren.
Kortom: Gun u die kleine luxe, die wij u bieden !

X
Event Management Group