Creativity takes courage
Creativity takes courage
Creativity takes courage
Creativity takes courage
Creativity takes courage

Unieke hotels & evenementenlocaties

Een Event- Horeca groep gericht op de overname en exploitatie van unieke hotels & evenementenlocaties, dat is Event Management Group. In 2014 is de groep opgericht.

Inmiddels bestaat de groep uit Kasteelhoeve de Grote Hegge te Thorn (NL), Landgoed de Schinvelder Hoeve te Schinveld (NL) en Rebelle Maastricht, de exclusieve evenementenlocatie in de voormalige Augustijnen Kerk aan de Kesselskade te Maastricht (NL).

De groep is opgericht door Danny Keppels linkedin-icon , hij is veel werkachtig geweest in vele bedrijfstakken aan de toeleveranciers kant in de evenementenbranche. Hierbij valt te denken aan: event-inrichting, horeca personeels verhuur, event-materiaal inhuur en ticketing.

De uitgelezen kans om zelf te starten in de eventbranche kwam in 2014 bij de overname van Kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn.

EMG zijn doel is het om een gestage groei te realiseren groeiende vanuit waar de groep gestart is, Maastricht. Euregionaal denken is daarbij uiteraard interessant. De groei kan zich in de nabije toekomst verleggen binnen de grenzen Hasselt – Eindhoven – Aken.

 

Event Management Group