Creativity takes courage
Creativity takes courage
Creativity takes courage
Creativity takes courage
Creativity takes courage
Creativity takes courage

Unieke hotels & evenementenlocaties

Een horeca groep gericht op de overname en exploitatie van unieke hotels & evenementenlocaties, dat is Estate Management Group.

In 2011 is de groep opgericht met de overname van Kasteel de Hoogenweerth te Maastricht. Een locatie gelegen op 4,5 hectare parktuin aan de oevers van de Maas.

Inmiddels is de groep uitgebreid met Kasteelhoeve de Grote Hegge te Thorn (NL), Landgoed de Schinvelder Hoeve te Schinveld (NL), Hoogenweerth Suites te Maastricht (NL) en Rebelle te maastricht (NL), een exclusieve evenementenlocatie in de voormalige Augustijnen kerk aan de Kesselskade.

Naast onze vaste locaties vinden wij evenementen organiseren té sjiek om ons te laten binden aan onze locaties. Daarom hebben we besloten ook op locatie events te organiseren. EMG The Event Architect is geboren.

De groep is opgericht door Danny Keppels en Martin Hendricks. Beiden werkachtig geweest in vele bedrijfstakken aan de toeleveranciers kant in de evenementenbranche. Hierbij valt te denken aan: event-inrichting, horeca personeels verhuur, event-materiaal inhuur en ticketing.

De uitgelezen kans om zelf te starten in de hotellerie & eventbranche kwam in 2011 bij de overname van Kasteel de Hoogenweerth te Maastricht.

Ons doel is het om een gestage groei te realiseren groeiende vanuit waar de groep gestart is, Maastricht. Euregionaal denken is daarbij uiteraard interessant. De groei kan zich in de nabije toekomst verleggen binnen de grenzen Haaselt-Eindhoven-Aken.